МНЕНИЯ И ПРЕПОРЪКИ НА НАШИ КЛИЕНТИ, ПОЛУЧЕНИ ПО ЕЛЕКТРОННАТА НИ ПОЩА ИЛИ ПУБЛИКУВАНИ В СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК


мнение-за-клуб-елмо-фейбук Винаги сте с едно рамо пред другите! Партито беше страхотно,както винаги! А целия екип е прекрасен! Обичаме Ви!
Емили Жоро - 21.12.2013 г.

мнение-за-парти-клуб-елмо
Направихте празника на Лили наистина незабравим, за нас беше истинско удоволствие да празнуваме във вашия клуб :)
Бъдете здрави и щастливи!
Весели Коледни празници и много успешна нова 2014 година :)
Поздрави, Маргарита - 20.12.2013 г.

мнение-за-парти-клуб-елмоЕлмо, много Ви Благодарим ! Особено на кака Рали :)
Много се забавлявахме и децата и родителите :)
Весели празници ! Бъдете здрави и силни за да продължавате да раздавате щастие :)
Много целувки от нас и до скоро :)
Силви - 20.12.2013 г.

мнение-за-парти-клуб-елмо безкрайно, безкрайно благодаря - не само създадохме прекрасни спомени от купона при вас, но и ни помогнахте да ги възстановим! сърдечни поздрави от цялото ни семейство, и до нови срещи!!!
Natalia Kostadinova - 18.08.2013 г.

 мнение-за-клуб-елмо-фейбук Благодаря ви безкрайно и от сърце за голямата радост, която ни подарихте на рождения ден на Виктор! Беше прекрасно!
Анастасия Побошкова - 21.07.2013 г.

мнение-за-парти-клуб-елмо   В неделя на 07.07.2013 година , Николай празнува своя 6-ти Рожден ден в клуб Елмо!
Искам да изкажа Благодарност към целия екип!За моето дете ,а и за всички нас този ден ще остане един невероятен спомен!Благодар
я ви от цялото си сърце за отношението,вниманието и професионализма с които ни дарихте!
Деница Тодорова - 09.07.2013 г.


 мнение-за-клуб-елмо-фейбук Благодарим за това че се погрижихте денят на моята принцеска Зара да бъде незабравим !!!

Радмила Петкова -  19.06.2013 г.

 мнение-за-парти-клуб-елмо Изкарахме страхотно и децата са вече ваши постоянни фенове... Успешни и весели партита и за напред!

Tzanova Iliana - 23.05.2013 г.


мнение-за-парти-клуб-елмо Прекарахме страхотно, и децата и родителите бяха много доволни. Благодаря!

Хубав ден, Петя.

Petia Ignatova- 05.07.2013 г.


мнение-за-клуб-елмо-фейбук Благодаря Ви за хубавото вчерашно парти!

Емили Жоро - 21.04.2013 г.

мнение-за-парти-клуб-елмоЗдравейте,

Благодарим за снимките и за веселото парти, което направихте за Анелия!
Сигурна съм, че ще се видим пак !!!

Юлия Благоева - 24.02.2013 г.


 мнение-за-парти-клуб-елмоЗдравейте!
Благодаря за страхотните снимки и супер организирания рожден ден! Много сме доволни и ние и гостите ни! Желая Ви здраве и успехи!

katerini - 20.02.2013 г. , във връзка с рождения ден на Яница, 7 г.


мнение-за-парти-клуб-елмоЗдравейте,Благодарим Ви за снимките, както и за чудесното парти. Останахме много доволни от организацията, игрите и кетъринга, а тортата беше изключително вкусна. Нашите гости също оцениха профисионализма Ви и желанието да доставите радост на всички деца. Още веднъж Ви благодарим! Дари, Кирил и Ана Яневи - 09.02.2013 г.


мнение-за-парти-клуб-елмоНа целият екип на клуб "ЕЛМО" благодаря за чудесно отпразнувания Рожден ден на дъщеря ми ЕРИЕТИ - 5год.. Определено надминахте очакванията ми и съм с прекрасни впечатления от всичко. На първо място много благодаря на каката, която забавлява децата и се получи супер купон и разбира се благодарим за чудесните снимки, които е направила. Ериети и праща целувки и една силна прегръдка.Освен децата и родителите останаха много доволни. Коментираха колко приятна атмосфера се е създала (за която сигурна съм,че заслуга има и Г-жа Елена )и колко добър е кетъринга Ви.Благодаря Ви за трите часа забавления и изненади, които децата изживяха, а покрай тях и ние родителите им. Желая Ви весели празници и здрава и успешна НОВА ГОДИНА!

ЕЛЕНА МАДЖАРОВА - 20.12.2012 г.


 мнение-за-клуб-елмо-фейбук страхотен клуб

Димитрина Доротовска - 01.10.2012 г.


мнение-за-клуб-елмо-фейбук ♥ Чудесно и много весело парти беше! Благодарим от сърце на екипа на детски клуб Елмо за многото усмивки и доброто настроение, които ни създаде!!!Желаем Ви още много щастливи деца и доволни родители!!! ♥

Зорница Станкова - 19.09.2012 г.


мнение-за-клуб-елмо-фейбук благодаря! купонът беше страхотен!♥

Наталия Костадинова - 19.08.2012 г.


 мнение-за-клуб-елмо-фейбук Благодарим Ви за чудесния рожден ден! Времето мина неусетно в игри и забави:) И до нови срещи!

Гергана Савова - 10.08.2012 г.


 мнение-за-клуб-елмо-фейбук благодарим от сърце за незабравимото преживяване ... освен децата, много щастливи бяхме и ние родителите ... сърдечни поздрави

Мирослава Джугларска - 04.08.2012 г.


 мнение-за-клуб-елмо-фейбук Благодаря за прекрасния рожден ден, който направихте за моят скъп Виктор! И за честта да бъдем на корицата на прекрасния клуб "Елмо"! От сърце ви желая много успехи! Ще дойдем пак, обещаваме! :)

Анастасия Побошкова - 26.07.2012 г.


мнение-за-клуб-елмо-фейбук Благодарим Ви ,че направихте празника ни незабравим. Много целувки от Зара

Радмила Петкова - 17.06.2012 г.


мнение-за-парти-клуб-елмоЗа Благо /на 7 години/ парти клуб "Елмо" е единствен и неповторим. Първият празнуван рожден ден в клуба беше неговият - весел, незабравим и мечта за много деца, затова той си го нарича "моя клуб"! Сега, когато се преместихме в друг квартал и прибирайки се от училище минаваме покрай детски клуб, той не иска да влезе, казва, че това не е "неговия клуб".

Албена - 19.11.2010 г.


мнение-за-парти-клуб-елмоБлагодарим на целият екип за забавния и и интересен рожден ден, който вече трета година организирате за нас!Децата се забавляваха и си тръгнаха удовлетворени с много изненади и подаръци от клуба! Бъдете все така усмихнати, отзивчиви и добри! Успех!

Цвети Танева - 15.11.2010 г.


мнение-за-парти-клуб-елмоВече втора година празнуваме рождения ден на дъщеря ни в клуб „Елмо”, като втория път по изрично настояване от нейна страна. Обслужването е чудесно, обстановката – приятна, а децата се забавляват на макс. И двата пъти се получи невероятен купон въпреки, че втория път дори не бяхме поръчали парти с аниматор. Родителите също бяха изненадващо въвлечени в празника и градусът на настроението просто полудя. И докато гледах момичето, което забавляваше децата и как грееха рисуваните им личица, пожелах си и догодина желанието на дъщеря ми да съвпадне с моето и отново да празнуваме рождения и ден в „Елмо”. За трета поредна година.

Валентина Тодорова- 26.10.2010 г.


  • коледно-парти-елмо
  • коледно-парти-училище
  • парти-завършване-на-училище
  • дядо коледа е при нас
  • коледно парти за ученици
  • завършване на учебната година