В посочените цени на тематични партита, не са включени актуалните промоции и отстъпки към момента!
Специални пакетни предложения с включено тематично парти!
Всички тематични партита се провеждат в зала без 
детски съоръжения и играчки!

ЛЕГО ПАРТИ!

Най-новото тематично парти на клуба, ще Ви пренесе в необятния свят на Лего. Ще играем, ще танцуваме и ще строим. Всяко детенце само ще си направи по една количка. Ще се забавляваме, ще се смеем, а на края ще направим и състезание с количките, направени от децата. Елате да се потопим в света на Лего заедно, защото НИЕ СМЕ РАЗЛИЧНИ.

В партито е включена детска работилничка! Всяко дете ще си направи своя собствена количка, която ще остане за спомен от рожденият ден.

 

Цена за 2 часа - 100.00 лв.


ЗАМРЪЗНАЛОТО КРАЛСТВО!

Най-новото авторско тематично парти на клуб \\\"ЕЛМО\\\". Елате да се забавляваме с Елза, Олаф и Свен и да преминем през много предизвикателства и изненади. Ще танцуваме, ще играем и ще се веселим с Елза и нейните щури приятели.

В партито е включена детска работилничка! Всяко дете ще си направи замръзяващата пръчица на Елза или Олаф, която ще остане за спомен от рождения ден.

\"\\"\\"\"

Цена за 2 часа - 100.00 лв.


ФУТБОЛНО ПАРТИ!

ГОТОВИ ЛИ СТЕ ЗА ФУТБОЛ? Световното първенство по футбол се провежда веднъж на 4 години, но ние в детски парти клуб \\\"ЕЛМО\\\" го провеждаме когато си пожелаем, с нашето ново авторско тематично парти! Ще бъдем в плен на футболната магия и ще играем най - популярната игра в света. А на края, както му приляга ще видим кой ще стане Световен шампион по футбол и ще се окичи със златните медали и ще грабне Купата на клуб ЕЛМО за 2015 г.

\"\\"\\"\"

Цена за 2 часа – 99.00 лв.

 


ФЕЙНО ПАРТИ!

РАЗЛИЧНОТО ПАРТИ! Освен много музика, танци, игри и забавления с нашата вълшебна фея, децата сами ще направят ароматнисапуни. В цената се включва: посрещане на гостите, игри и състезания, материали за направа на венчета за главата за всяко дете,специален подарък за рожденика и гостите и специална украса....

В партито е включена детска работиличка! Всяко дете ще си направи фейно венче за главата, като спомен от рождения ден.

\"\\"\\"\"

Цена за 2 часа – 100.00 лв.


ANGRY BIRDS PARTY / ПАРТИ НА ЯДОСАНИТЕ ПИЛЕТА

Oбичате ли Ядосаните пилета? Кой ще събере най-много яйца? Ще бъде ли победен краля Прасе?

\"\\"\\"\"

Цена за 2 часа - 99.00 лв.


ТИ СИ ЗВЕЗДАТА - ЧЕРЕШКАТА НА ТОРТАТА

 

Шеф Мира Ви предизвиква на кулинарен дуел, пълен с много игри, смях и вкусни предизвикателства!

Рецепта на Шеф Мира за най-готин рожден ден:

Необходими продукти:

  • Един страхотен рожденик
  • Куп верни приятели
  • Минимум 5 лъжички смях
  • Щипка въображение и добро настроение

Начин на приготвяне:

Разбъркайте всички продукти добре в една дълбока купа. Запечете сместа в добре загрята фурна за около 1 час. Извадете тортата от фурната и я украсете с цветна кулинарна дискотека от черпаци и тигани.

И накрая личноШеф Мира ще обяви кой е спечелил титлата Шеф на тортите!

В партито е включена детска работилничка! Всяко дете ще си направи своя собствена истинска мини торта.

\"\\"\\"\"

Цена за 2 часа - 100.00 лв.\"\\"\\\\"\\\\\\\\"\\\\\\\\\\\\\\\\"\\\\\\\\\\\\\\\\"\\\\\\\\"\\\\"\\"\" 


ПРИКЛЮЧЕНИЕ В АФРИКА

Помните ли тази песен... в Африка маймуните...... Ще се пренесем в Африка, и с много весели и забавни игри и състезания, ще превземем континента. Ще отидем в пустинята, в оазиса, в джунглата дори....., за да се срещнем и победим всички Африкански предизвикателства и изненади на континента. В цената се включва: посрещане на гостите, много игри и състезания, рисунки върху лице по желание,ритуал с торта, специален подарък за рожденика и гостите и специална Африканска украса....

\"\\"\\"\"

Цена за 2 часа – 99.00 лв.


ПИРАТСКО ПАРТИ

Децата са разделени на 2 отбора и  преминават през различни игри и изпитания в търсене на отдавна заровено и скрито пиратско съкровище. Очаквайте подходяща и вълнуваща за играта музика, грим и костюм за всяко дете. В цената се включва: посрещане на гостите, игри, рисунки върху лице, костюми за всички деца, ритуал с тортата и специална украса и специален подарък за рожденика и неговите гости.

\"\\"\\"\"

Цена за 2 часа – 99.00 лв


ФОРТ БОЯР ПАРТИ /FORT BOYARD PARTY/

Вече 10 година, играем с Вас тази вълнуваща и пълна с предизвикателства игра. Елате да покорим Форта и този сезон с нови и още по-вълнуващи игри.

Забавни състезания и игри, направени по подобие на популярната телевизионна игра \\\"FORT BOYARD \\\". Преборете се с нашите предизвикателства, за да влезете в нашата Съкровищница и да вземете колкото се може повече монети. Всички игри, по - време на партито са ИГРАНИ в телевизионната игра \\\"FORT BOYARD\\\". Подходяща музика.

 

\"\\"\\"\"Цена за 2 часа – 99.00 лв.


ВОЕННА МИСИЯ

\\\"Военна мисия\\\" - партито пълно с изненади, военни стратегии и битки, за изпълнение на Тайната мисия.

\"\\"\\"\"

Цена за 2 часа - 99.00 лв.


 КОЙ ИСКА ДА СТАНЕ БОГАТ?

Най-популярната телевизионна игра в света „Стани Богат” вече е при нас! Много игри, танци и изненади, Ви очакват в играта „Кой иска да стане богат?”. Партито е направено по подобие на телевизионната игра „Стани Богат”. Специални чекове ще има за всеки отбор дал правилен отговор или победител в игрите. А на края ще се спукаме от смях и ще разберем кой ще седне на Стола на Богатството! И сега, Кой иска да стане богат?

\"\\"\\"\"

Цена за 2 часа - 99.00 лв.


 ДИСКОТЕКА 2 в 1

Много танци, музикални игри и куп предизвикателства, Ви очакват в най-новото парти на клуб \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"ЕЛМО\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" - ДИСКОТЕКА 2 в 1. Имате любима песен ... само я кажете и Вие ще я изпеете на нашата караоке сцена под светлинните ни прожектори и можете да спечелите приза „Мюзик идол на клуб ЕЛМО”.

Дискотека 2 в 1  - това е дискотека и караоке парти в едно.

 

 

Цена за 2 часа - 99.00 лв.\"\\"\\"\"


РУСАЛСКО ПАРТИ / МАКО МЪРМЕЙДС /

Ще се превърнем в Сирена, Воден дух (Никси) и Лайла. Но преди това, те трябва да преминат през много предизвикателства и игри за да се превърнат в  три прекрасни русалки. Очаквайте подходяща и вълнуваща за играта музика, която ще допринесе за празничното настроение на децата и това не е всичко - децата сами ще си направят истински ароматни сапуни.В цената се включва: посрещане на гостите, игри, рисунки върху лице, костюми, материали за изработка на сапуни за всяко дете, специална украса, ритуал с тортата и специален подадък за рожденика и неговите гости.

В партито е включена детска работилничка! Всяко дете ще си направи свой собствен ароматен сапун, като спомен от рождения ден.

Цена за 2 часа – 99.00 лева


МАКУЙН СВЕТКАВИЦАТА!

Много игри, състезания и забавления, Ви очакват на най-забавното и весело тематично парти на клуб ЕЛМО. Ще посетим ресторанта на Фло, ще се състезаваме с Сали, а Матю ще помогне на всички попаднали в беда...

\"\\"\\"\"

Цена за 2 часа - 99.00 лв.


ПИЖАМЕНО ПАРТИ

Омръзна ли Ви от пирати, русалки, принцеси..... тогава това парти е за ВАС! Ще играем много игри и ще танцуваме... ще направим ревю на пижамите и естествено конкурс за най-готина пижама!

А, докато ядем пуканки, ще разкажем за нашият най-страшен, най-интересен и най-смешен сън! Разбира се, на края няма да мине и без боя с възглавници!

Парола за вход: ПИЖАМА... пижамено парти - различното парти!

Цена за 2 часа - 99.00 лева


СЪРВАЙВЪР ПАРТИ

Ако Вашите деца кипят от енергия, нямат умора и искат нещо ново и интересно, подарете им едно вълнуващо преживяване. Като диваци на самотен остров ще преминат през различни изпитания, ще се състезават и играят, за да докажат, че са най-бързите, най-смелите и най-безстрашните!

Цена за 2 часа – 99.00 лева  • коледно-парти-елмо
  • коледно-парти-училище
  • парти-завършване-на-училище
  • дядо коледа е при нас
  • коледно парти за ученици
  • завършване на учебната година