УСЛОВИЯ ЗА ПРАЗНУВАНЕ НА РОЖДЕН ДЕН В

ДЕТСКИ ПАРТИ КЛУБ \"ЕЛМО\"


Резервации за рождени дни или други поводи се правят само на място. Информация за свободните дати и часове могат да се получат и на телефоните на клуба.

Продължителността на рожденият ден е 2 часа (120 мин.), БЕЗ МИНИМАЛЕН БРОЙ на децата.

След предварителна уговорка със служителите на клуба, времетраенето на партито може да се удължи, срещу допълнително заплащане. Допълнително време се заплаща независимо от използването на детската зала за игри.

Наем зала за 2 часа - 80 лева, независимо от броят на децата!

Допълнителен наем за 1 час - 50 лева.

Допълнителен наем за 1/2 час - 40 лева.

В цената се включва: покани за Вашите гости, празнична украса,  1 момиче - аниматор за децата, рисунки върху лице при желание, голям надуваем батут, много весели и забавни игри. Ще потанцуваме на нашата детска на дискотека с дискотечно осветление /диско топка и светлинни прожектори/ с нашите истински помпони на мaжоредки, а на края ще пеем всички заедно нашите любими песни! Специален ритуал с торта, свещ и фонтан БЕЗПЛАТНО от нас и подаръци за всички деца на рождения ден.

\"\\"детски-рожден-ден-в-клуб-елмо\\"\"

През почивните дни (събота и неделя) има фиксирани часове за провеждане на детски рожден ден: от 11:00 до 13:00 часа; от 14:00 до 16:00 часа и от 17:00 до 19:00 часа. 

През седмицата (понеделник - петък) най - късният час за започване на празник при нас е 18:00 ч. или 18:30 ч.

Има възможност за промяна на часовете, но тя става само след изричното съгласие на служителите на Детски парти клуб \\\"ЕЛМО\\\"!


С цел по-добро обслужване на своите клиенти, ние ще снимаме цялото парти абсолютно БЕЗПЛАТНО! 

Нека ние снимаме, а Вие да се забавлявате с Вашите гости!

Снимките ще ги получите в рамките на 15 календарни дни от датата на провеждане на Рожденият ден, на посочен от Вас електронен адрес.ВАЖНО!

Вашият малчуган празнува при нас за 2 или 3 път ...., тогава ще получите от детски парти клуб Елмо специален БОНУС!

Вие имате две или повече деца, който са празнували при нас в една календарна година, тогава ще получите отстъпка в размер на 7 % от стойността на рожденият ден!

Капаро за запазване на рожден ден е в размер на 70 лв. КАПАРО НЕ СЕ ВРЪЩА! Ако по някаква причина се наложи рожденият ден  да бъде отложен, то той може да бъде преместен за по-късна дата! 


ВСИЧКИ ДЕЦА ПОЛУЧАВАТ ОТ ДЕТСКИ ПАРТИ КЛУБ \"ЕЛМО\" МАЛКА ИЗНЕНАДА, А РОЖДЕНИКА - СПЕЦИАЛЕН ПОДАРЪК!

       За Вас деца, предлагаме различни ДЕТСКИ МЕНЮТА

Детско меню 1 - топла пица и сок \\\"Cappy\\\" - 4.50 лв.

Детско меню 2 - вкусен сандвич \\\"Бъргър\\\" и сок \\\"Cappy\\\" - 5.50 лв.

Детско меню 3 - меню по Ваш избор!

За Вашите гости, предлагаме богат избор на топли и студени предястия, сладки и солени лакомства в уютна обстановка, както и пресни плодове за Вашите малчугани.


За ваше улеснение, детски парти клуб \\\"ЕЛМО\\\'\\\" предлага и ПАКЕТНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ за рожден ден от 193.00 лв.

повече информация, относно предлаганите от клуба пакетни  предложения в секция Пакетни предложения.

\"\" 


Богат избор на торти от БУТИКОВИ ТОРТИ РОСИТА  /www.rossita.net/ - шоколадова, бисквитена, еклерова, еверест и др. с вкусни и качествени кремове.

В случай, че решите да донесете торта от избрана от Вас сладкарница, тя трябва да е придружена със сертификат за годност и състав, както и да се заплати 15.00 лв. сервиз и консумативи. Сервиз се заплаща, само ако тортата е внесена отвън.


ОТКРИЙТЕ ТВОРЧЕСКАТА СТРАНА НА ВАШЕТО ДЕТЕ, НАСЪРЧЕТЕ НЕГОВАТА КРЕАТИВНОСТ И ТАЛАНТ! ИЗБЕРЕТЕ РОЖДЕН ДЕН С АРТ - РАБОТИЛНИЧКА.

повече информация, относно предлаганите работилнички в секция Работилнички

Клубът предлага богат избор на ТЕМАТИЧНИ ПАРТИТА за вашите деца - ФОРТ  БОЯРД; КОЙ ИСКА ДА СТАНЕ БОГАТ?; ФУТБОЛНО ПАРТИ; ФЕЙНО ПАРТИ; РУСАЛСКО ПАРТИ; ГОТВАРСКО ПАРТИ - ТИ СИ ЗВЕЗДАТА; ПИРАТСКО ПАРТИ; ВОЕННА МИСИЯ; ANGRY BIRDS парти; ПИЖАМЕНО ПАРТИ; ДИСКОТЕКА 2 в 1 и др.

ВСИЧКИ ТЕМАТИЧНИ ПАРТИТА СЕ ПРОВЕЖДАТ В ЗАЛА БЕЗ ДЕТСКИ ИГРАЧКИ И СЪОРЪЖЕНИЯ!

повече информация, относно предлаганите от клуба авторски тематични партита в секция Тематични партита

\"\\"\\"\"


Клубът разполага с около 30-35 седящи места за родители и гости. При хубаво време има възможност за маси на открито! \"\\"\\"\"

Всички клиенти на детски парти клуб \\\"ЕЛМО\\\" могат да ползват БЕЗПЛАТНО WI-FI интернет.


Детски парти клуб \\\"ЕЛМО\\\" с цел по-добро обслужване на своите клиенти, предлага и дигитално фотозаснемане на Вашето тържество с дигитална фотокамера, без ограничение на броя на снимките (минимум 150 бр.). Диска със снимките, ще получите веднага след приключване на тържеството. Освен диска със снимките, ще получите и авторски албум със снимки (на хартия), с най-хубавите моменти от вашето тържество!

Нека ние снимаме, а Вие да се забавлявате с Вашите гости!

Цена за дигиталното фотозаснемане: 45.00 лв.ВАЖНО!

Вашият малчуган празнува при нас за 2 или 3 път ...., тогава ще получите от детски парти клуб Елмо специален БОНУС!

Вие имате две или повече деца, който са празнували при нас в една календарна година, тогава ще получите отстъпка в размер на 7 % от стойността на рожденият ден!

Капаро за запазване на рожден ден е в размер на 70 лв. КАПАРО НЕ СЕ ВРЪЩА! Ако по някаква причина се наложи рожденият ден  да бъде отложен, то той може да бъде преместен за по-късна дата!

 
  • коледно-парти-елмо
  • коледно-парти-училище
  • парти-завършване-на-училище
  • дядо коледа е при нас
  • коледно парти за ученици
  • завършване на учебната година